Ρονάλντο: «Το πόκερ με βοήθησε όταν σταμάτησα την μπάλα!»

Όσοι παρακολουθούν μετά μανίας πόκερ και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο διεθνές μικρόκοσμο του χαρτοπαίγνιου, ξέρουν ότι εδώ και κάποια χρόνια κάνει αραιές εμφανίσεις σε τουρνουά ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, ο Ρονάλντο!

Μπορεί πάνω από την πράσινη τσόχα να μην είναι ακόμη το φαινόμενο που ήταν στα γήπεδα, ωστόσο οι επιδόσεις του όλο και βελτιώνονται και πλέον μετέχει όλο και περισσότερο σε μεγάλα τουρνουά, με αποτέλεσμα η εμπειρία του πλέον να τον βοηθά να έχει και επιτυχίες.

Στο πρόσφατο αυγουστιάτικο τουρνουά PCA 2015 (ένα από τα μεγαλύτερα με έπαθλο για τον νικητή 1,8 εκ. ευρώ) έφτασε αρκετά μακριά με αποτέλεσμα να μπει στα χρήματα και να αποσπάσει ένα (μικρό σχετικά) ποσό και ενδιαφέρον παρουσιάζει η μίνι συνέντευξη που παραχωρεί στο κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα (ξεκινά στο 15.40 του βίντεο) όπου αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε να παίζει πόκερ πριν από 15 χρόνια και πως το συγκεκριμένο παίγνιο τον βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσει τη στεναχώρια του, όταν αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω των πολλών τραυματισμών του. Αναφέρει ότι του αρέσει το πόκερ διότι αισθάνεται στην αίθουσα τον ανταγωνισμό και την  αδρεναλίνη, κάτι που του αρέσει πολύ, γιατί του επιτρέπει να βιώνει αυτά τα συναισθήματα που του λείπουν από τότε που σταμάτησε την μπάλα!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα