Ρώτησε ποσό… για να φύγει ο Φελίπε Λούις από Ατλέτικο!

Τη διάθεσή του να αποχωρήσει με μεταγραφή, εκδήλωσε και επισήμως στη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Φελίπε Λούις, επιβεβαιώνοντας, επί της ουσίας, τη συμφωνία του με την Τσέλσι!

Ο έμπειρος αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο οι Λονδρέζοι δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν το ποσό των 24 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τη ρήτρα εξαγοράς του, όπως αυτή προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Για το λόγο αυτό, ο φελίπε Λούις ανέλαβε πρωτοβουλία και ρώτησε τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» ποια είναι η χαμηλότερη τιμή, με την οποία θα δέχονταν να τον παραχωρήσουν. Το γεγονός ότι η Τσέλσι έχει ήδη «αρπάξει» τρεις βασικούς παίκτες της Ατλέτικο (Ντιέγκο Κόστα, Τιάγκο και Κουρτουά), δεν λειτούργησε θετικά για τον Φελίπε Λούις. Η αντίδραση των Μαδριλένων ήταν σχεδόν… απόλυτη, διαμηνύοντας στον ποδοσφαιριστή τους πως παραχωρείται μόνο με το ποσό που προβλέπεται. Ήτοι, με τα 24 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία, επαναλαμβάνουμε, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Λονδρέζοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα