Σήμανε «πόλεμος»: Η απάντηση-καταπέλτης του Δήμου Αμπελοκήπων στην απαγόρευση του Γιάννη Βαρδή

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο από τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσε την οργή και την αντίδραση του γιου του Γιάννη, αφού δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για κάτι τέτοιο.

Η απάντηση του δήμου και των ιθυνόντων του ήταν άμεση, που μέσω του seleo.gr θέλησαν να διαμηνύσουν στον γιο του αείμνηστου τραγουδιστή τα εξής, μέσω του εντεταμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Πολιτισμού, Παύλου Κεσόγλου.

«Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα, όταν είδα αυτή την αντίδραση του γιού του. Γεγονός είναι ότι δεν του ζητήσαμε κάποια άδεια, αλλά θεωρήσαμε πως δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα ζήτημα, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική εκμετάλλευση, αλλά αντιθέτως είναι δωρεάν για το κοινό η συναυλία» εξήγησε ο Παύλος Κεσόγλου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε οικονομικό όφελος αφού δεν τέθηκε ποτέ θέμα εισιτηρίου.

Αν και ο Γιάννης Βαρδής μέσα από το ξέσπασμά του στο Facebook δήλωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία ο ίδιος με τον δήμο, ο δημοτικός σύμβουλος το αναίρεσε:

«Χθες επικοινώνησα με το γραφείο δημάρχου και μας ενημέρωσαν ότι δεν επικοινώνησε μαζί τους, ούτε με εμένα επικοινώνησε που είμαι υπεύθυνος Πολιτισμού στον δήμο. Εγώ έμαθα για την δημοσίευση μέσω γνωστών, που τον ακολουθούν στο facebook. Περισσότερο μου δημιούργησε λύπη και πικρία αυτή η αντίδραση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα αποτελέσει ασέβεια η συναυλία. Αναφέρει στην δημοσίευση του ότι «στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα, όταν όμως το θελήσω εγώ. Αν είχε την επιθυμία να κάνει κάτι ο ίδιος στο μέλλον και να εκμεταλλευτεί το έργο του πατέρα του, φαντάζομαι πως η άρνηση του θα έχει να κάνει με την οικονομική παράμετρο του ζητήματος. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του δήμου, ότι δεν θα βάλουμε εισιτήριο για την συναυλία και ότι το κάνουμε μόνο από αγάπη για τον Αντώνη Βαρδή. Αν πραγματικά το ζήτημα ήταν απλώς να ενημερωθεί, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να του τηλεφωνήσω, αλλά η ανακοίνωση που έκανε ήταν απαγορευτική. Θα έπρεπε να δει πρώτα τις προθέσεις μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα