Σίτι και Άρσεναλ για Καβάνι

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που έχει «γεννήσει» διαφόρων τύπων σενάρια. Ένα από αυτά, θέλει τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να ερίζουν για το ποια θα τον εντάξει στο δυναμικό της…

Από τη μία οι κυρώσεις που αναμένεται να επιβληθούν στους Παριζιάνους από την Επιτροπή της UEFA για το Financial Fair Play και από την άλλη η υπεροπλία στην επιθετική γραμμή, καθιστούν σχεδόν… απαραίτητη την παραχώρηση ενός εκ των αστέρων που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο… κλήρος, απ’ ότι φαίνεται, πέφτει στον Καβάνι, ο οποίος δεν ήταν και πολύ… ενθουσιασμένος από τη συνύπαρξή του με τον προπονητή της Παρί, Λοράν Μπλαν. Ο Καβάνι έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να ξεκινήσει τη διαδικασία ανεύρεσης νέας ομάδας. Για το λόγο αυτό προέκυψε και το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε στην Αγγλία, αφορά την Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, οι οποίες διαθέτουν ένα αξιόλογο μπάτζετ για μεταγραφές, παρά τις κυρώσεις που επίσης επιβλήθηκαν στους «πολίτες» από την Επιτροπή Financial Fair Play. Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται όντως για τον ποδοσφαιριστή της Παρί και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στο γαλλικό σύλλογο, για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα