Σαββίδης: «Δεν κατεβαίνουμε του χρόνου, αν δεν…»

Όταν επιτεύχθηκε η συμφωνία μεταξύ FIFA, ΕΠΟ και Κοντονή για την εναρμόνιση του καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας με αυτή της Παγκόσμιας, η «Α» είχε προειδοποιήσει πως δεν είναι διαδικασία ωρών και πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει παραπομπή προσώπων χωρίς σύγκληση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και χωρίς δικηγορικές υπογραφές (εν μέσω αποχών).

Τώρα, ένα μήνα αργότερα, τα πρόσωπα παραμένουν στις θέσεις τους και ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί ότι αν παραμένουν και στα τέλη Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Κι όπως όλοι είδαμε φέτος στο Κύπελλο, δεν δείχνει να αστειεύεται. Διαβάστε απόσπασμα από συνέντευξή του σε περιοδικό του Δικεφάλου:

«Έγινε μια αρχή, δόθηκε μια ώθηση, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για αλλαγές, αλλά δεν είμαι απόλυτα δικαιωμένος. Σήμερα περιμένουμε πραγματικές κινήσεις – τις διώξεις από τις πειθαρχικές επιτροπές και από τα πολιτικά δικαστήρια κατά όλων όσων εμπλέκονται σε ποδοσφαιρικά σκάνδαλα, την αναστολή ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο των παραγόντων, που έχουν λερώσει την υπόληψή τους από τις δραστηριότητές τους, αναμένουμε να βγουν αποφάσεις δίκαιες και σύμφωνες με την κοινή λογική και την ηθική. Τότε ναι, θα μπορέσουμε να πούμε ότι ο αγώνας αυτός έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ενώ τώρα, παρ’ ότι έχουμε συμφωνήσει πια όλοι ότι έχει επιτελεστεί ένα έγκλημα κι ενώ γνωρίζουμε λίγο πολύ τους εγκληματίες, τους δίνουμε χρόνο και δυνατότητες να διαφύγουν από τη δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα