Σαμπό: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου»

Για σημαντικό βήμα στην καριέρα του μίλησε ο Έρικ Σαμπό, αναφερόμενος στη μεταγραφή του από τη Σπάρτακ Τρβάνα, στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή:

«Ήθελα να πω αντίο με νίκη. Λυπάμαι που δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Πήρα πολλά και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Οι οπαδοί της Τρνάβα είναι φανταστικοί, σίγουρα οι καλύτεροι στην Σλοβακία.

Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βελτιωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίσει τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Ανυπομονώ να την ξαναζήσω.

Στα 24 μου χρόνια νομίζω ότι είμαι έτοιμος για μια αλλαγή. Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα, είμαι αποφασισμένος να πολεμήσω και ξέρω ότι εξαρτάται μόνο από μένα.

Με τον Μακ μιλήσαμε μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Με ρώτησε τι συμβαίνει με την μεταγραφή μου αλλά δεν είχε οριστικοποιηθεί κάτι εκείνη την στιγμή. Χαίρομαι που θα έχω έναν συμπατριώτη μου στον ΠΑΟΚ, θα με βοηθήσει στην προσαρμογή. Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κι άλλον παίκτη από την Σλοβακία, τον Ζάιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα