Σαρώνει τα βραβεία ο Όμιλος ΟΤΕ

Πρωταγωνιστής στην επικοινωνία αναδεικνύεται και φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ αφού κέρδισε είκοσι επτά βραβεία στα Ermis Awards 2014, όπου βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες ιδέες και οι πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, εκτός από τα 5 Gold, 14 Silver και 9 Bronze βραβεία Ermis που «σάρωσε» ο ΟΤΕ απέσπασε και ένα Grand Ermis για την 4η Ενέργεια «Ο Κόσμος μας, εσύ για το COSMOTE StartUp» στην ενότητα PR.

Στην ενότητα Εrmis AD, ο Όμιλος ΟΤΕ κέρδισε 1 Gold Ermis για τη διαφημιστική ταινία Σενάριο» του Cosmotebooks, 3 Silver Ermis, & 4 Bronze Ermis

Στην ενότητα Ermis Digital, 4 Silver Ermis και 1 Bronze Ermis.

Στην ενότητα Ermis Direct, 1 Gold Ermis, για direct marketing με το «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» του OTE Business, 4 Silver Ermis και 4 Bronze Ermis.

Στην ενότητα Ermis PR 1 Gold & 1 Grand Ermis για την 4η ενέργεια «Ο Κόσμος μας Εσύ» COSMOTE StartUp αλλά και 1 Gold Ermis για την 3η ενέργεια «Ο Κόσμος μας Εσύ / Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές, COSMOTE.

Στην ενότητα Ermis Media, 3 Silver Ermis.

Και στην ενότητα Ermis Production 1 Gold Ermis για το Tom Sawyer, Συμβόλαια COSMOTE.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα