«Σειρήνες» από ΗΠΑ για Κασίγιας!

Το όνειρό του ήταν να παραμείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κλείσει εκεί την πολύχρονη καριέρα του. Τα όνειρα, όμως, είναι «διαδραστικά» και διαμορφώνονται από δεδομένα της πραγματικής ζωής.

Ο Ίκερ Κασίγιας εγκατέλειψε την ανένδοτη στάση του να αλλάξει περιβάλλον και όπως ομολόγησε, δεν θα είχε καμία αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS των ΗΠΑ, μετά το 2017, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

Ο Ισπανός πορτιέρο παρουσιάζεται από το καλοκαίρι του 2014 να βρίσκεται… με το ένα πόδι εκτός Ρεάλ. Παρά την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας και τη σαφή πρόθεση της Ρεάλ να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί του, ο Κασίγιας έμεινε σταθερός στις απόψεις του και δεν ενέδωσε ούτε στις «Σειρήνες» των αγγλικών ομάδων και την προοπτική της Premier League.

Όπως φαίνεται όμως, θα ενδώσει στις «Σειρήνες» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ακολουθώντας τη διαδρομή πολλών μεγάλων άσων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι κάθε άλλο παρά μετάνιωσαν για την επιλογή τους να «μεταναστεύσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα