“Σειρήνες” από Ιταλία για Καρέλη!

Μόλις λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Καρέλης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής Τορίνο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «SkySports», ο διεθνής επιθετικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού της ιταλικής ομάδας και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται πως έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση των Ιταλών στην ομάδα της Αθήνας, προκειμένου να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους. Από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση, ή επιβεβαίωση, καθώς οι «πράσινοι» δεν συνηθίζουν να σχολιάζουν γεγονότα που δεν έχουν λάβει επίσημη μορφή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, μας ενημέρωσε πως η Τορίνο δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Καρέλη, αλλά επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση δεν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, ισχύει η πάγια τακτική του «τριφυλλιού», βάσει της οποίας εξετάζονται όλες οι προτάσεις και ανάλογα λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα