Σεισμός στη Μαδρίτη: Ο Σιμεόνε αναλαμβάνει την Τσέλσι

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι – κατά πάσα πιθανότητα – ο νέος τεχνικός της Τσέλσι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Αργεντινός φέρεται να αποκάλυψε στους παίκτες της Ατλέτικο τη συμφωνία του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία και το Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «OK Diario» όχι μόνο υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην διοίκηση της Τσέλσι και στον Σιμεόνε, αλλά ο τελευταίος έχει ήδη ενημερώσει και την διοίκηση της Ατλέτικο για την απόφασή του.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Σιμεόνε αισθάνθηκε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, καθώς στα χρόνια που βρίσκεται στους «ροχιμπλάνκος» έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ισπανία και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι θα είναι όχι μόνο μια καινούργια εμπειρία και μια μεγάλη πρόκληση, αλλά και η ομάδα που θα ήθελε για να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «μπλε» προσέφεραν στον Αργεντινό συμβόλαιο που θα φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό διπλάσιο από αυτό που εισπράττει από την Ατλέτικο. Όσο για τον διάδοχό του στην ομάδα της Μαδρίτης; Ως φαβορί εμφανίζεται ο Ουνάι Έμερι, προπονητής της Σεβίλλης.

Ο Σιμεόνε αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρομπάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει τον τρόπο να… πείθει. Μέχρι το καλοκαίρι θα καθίσει στον πάγκο των «μπλε’ ο Γκους Χίντινκ και ακολούθως θα αναλάβει τα ηνία ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα