Σενάρια παραμονής του Άλβες στην Μπάρτσα

Τι θα γίνει με τον καπετάν-φασαρία της Μπαρτσελόνα; Θα γεράσει στην Καταλονία ή θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει σε… νεόκοπη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, την Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Μάντσεστερ Σίτι; Μιλάμε για τον τρελό Ντάνι Άλβες!

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός των επίδοξων πρωταθλητών Ισπανίας φαινόταν μέχρι πρόσφατα ότι έχει φάει όσα ψωμιά ήταν να φάει με τη φανέλα της Μπάρτσα και ότι η μετακόμισή του σε άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ ήταν θέμα χρόνου. Τελευταία στιγμή, όμως, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα μετά από προτροπή του προέδρου Ζοζέπ Μπερτομέου, αποφάσισε να κάνει νέα πρόταση παραμονής στον 31χρονο «άσο» γεγονός που προβλημάτισε και τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ντάνι είχε σχεδόν αποδεχθεί τη διαφαινόμενη φυγή του και η πρόταση ανανέωσης μάλλον τον αιφνιδίασε, καθώς ακόμη δεν έχει απαντήσει στην Μπαρτσελόνα. Το προηγούμενο διάστημα ο Άλβες έλεγε ότι επιθυμία του είναι ένα τριετές συμβόλαιο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» του είχαν δείξει πως τον χρειάζονται για έναν μόνο χρόνο, όσο ισχύει η απαγόρευση  μεταγραφών! Αν αυτή τη φορά το συμβόλαιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια δεν είναι ακόμη γνωστό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα