Σε κατάσταση αμηχανίας ο Παναθηναϊκός!

Η αστοχία και οι καθυστερήσεις στο μέτωπο των μεταγραφών και βέβαια ο αποκλεισμός από το Champions League, στο γήπεδο της Λεωφόρου και από μία μετριότατη Σταντάρ Λιέγης, έχουν προκαλέσει κατάσταση αμηχανίας στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού!

Η αιφνιδιαστική κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου, να προσλάβει στο πόστο του Διευθυντή τον Τάκη Φύσσα, μόνο τυχαία δεν είναι και αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει εμφανιστεί στη γενικότερη λειτουργία και αποδοτικότητα της ΠΑΕ. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευελπιστεί πως με την παρουσία του Φύσσα θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση, θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες και θα «τρέξουν» πιο γρήγορα όλα τα ζητήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τα μεταγραφικά.

Τα κτυπήματα, πάντως, είναι απανωτά για την ομάδα της Αθήνας, η οποία, ούτως ή άλλως, αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Ο αποκλεισμός προκάλεσε μεγάλη σύγχυση σε όλα τα επίπεδα, ειδικότερα όμως στο μεταγραφικό επιτελείο και τον Νίκο Νταμπίζα. Οι καθυστερήσεις στην ένταξη των νέων ποδοσφαιριστών είναι μεγάλες και όπως αποδείχθηκε, έχουν το αγωνιστικό τους τίμημα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αλεχάντρο Αλφάρο της Μαγιόρκα, ο οποίος ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, προκειμένου να υπογράψει σε ομάδα της Championship, διότι οι «πράσινοι» δεν ήταν σε θέση να καταβάλλουν το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για την απόκτησή του! Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι μεταγραφικές κινήσεις μεταφέρονται από βδομάδα, καθώς θέλουν να γνωρίζουν στο «τριφύλλι» ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα play off του Europa League.

Ωστόσο, με τη λογική που βαδίζει ο Παναθηναϊκός, δείχνει να μην διαθέτει πλάνο. Δείχνει να πηγαίνει στην… τύχη και να έχει απολέσει τον έλεγχο. Διότι η ομάδα έχει συγκεκριμένες αδυναμίες, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν οι «πράσινοι» αποκλειστούν από την Ευρώπη. Τα κενά φάνηκαν στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης και δεν καλύπτονται με τις προσθήκες των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη αποκτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα