Σε πορεία μεταγραφής και… επισήμως ο Ρομπέρτο Γκάγκο!

Ο Ρομπέρτο Γκάγκο βρίσκεται σε πορεία… μεταγραφής και επισήμως από τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο εκ των εκπροσώπων του, Χουάνμα Λόπεθ, ο οποίος… ομολόγησε πως έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ίντερ και έναν ακόμη ιταλικό σύλλογο!

Ήταν δεδομένο πως οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο θα προσέλκυαν το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν ήταν, όμως, δεδομένο, ότι οι εξελίξεις θα «έτρεχαν» από τόσο νωρίς. Όπως φαίνεται, η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει μία δυνατή πρόταση και, αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον της για τον Μεξικάνο Γκιγιέρμο Οτσόα, κινείται ήδη για την αντικατάσταση του Ισπανού πορτιέρο με ένα εξίσου, ίσως και εντυπωσιακότερο όνομα.

Σύμφωνα με τον Χουάνμα Λόπεθ, οι επαφές με την Ίντερ έχουν προχωρήσει, καθώς οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Ο Σλοβένος έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, αλλά φέρεται να έχει ζητήσει μεταγραφή, πιθανότατα για ομάδα της Αγγλίας (ακούγεται έντονα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Η Ίντερ είναι η μία. Εικασίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, η οποία χάνει τον βασικό της πορτιέρο, τον Νέτο, που μετακομίζει ως ελεύθερος στη Γιουβέντους.

Ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο Γκάγκο υπάρχει και από την Ισπανία. Τόσο η Βαλένθια, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρονται να έχουν συμπεριλάβει στον προγραμματισμό τους τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται αρκετά ζεστό για τον Ισπανό γκολκίπερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα