“Πρόοδος αλλά χρειάζονται ακόμα προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας”

Για πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και εταίρων έκανε λόγο ο Πιέρ Μοσκοβισί  μιλώντας στο France Inter Radio. Ωστόσο, όπως είπε ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων  και οι δυο πλευρές χρειάζεται να κάνουν ακόμα προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας. 

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι “η Ελλάδα έχει κάνει προτάσεις για τις συντάξεις, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους διεθνείς πιστωτές, οι οποίοι τις εξετάζουν”

“Αρχίζουμε να δουλεύουμε σε βάθος για τις συντάξεις”, δήλωσε στο France Inter Radio. “Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει κάποιες πρώτες προτάσεις και εξετάζουμε τα υπέρ και τα κατά”, συμπλήρωσε, όπως μεταδίδει το Reuters.

Κατά τον ίδιο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών της σημειώνουν πρόοδο όμως και οι δυο πλευρές πρέπει να κάνουν περαιτέρω προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία.

«Οι συζητήσεις είναι καρποφόρες, υπάρχει πραγματική πρόοδος με μια καλύτερη κατανόηση τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από τους πιστωτές της», δήλωσε στο France Inter radio.

«Τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να βρούμε λύση, νομίζω πως το κάνουμε όμως πρέπει ακόμα να γίνουν προσπάθειες και από τις δυο πλευρές»,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα