Σιγά μην αφήσει τον παικταρά!

Η αλήθεια είναι ότι οι ΗΠΑ παράγουν περισσότερους παίκτες απ’ όσους μπορούν να χωρέσουν στο ΝΒΑ. Στο «μαγικό κόσμο» παίζουν 500 παίκτες. Οι υπόλοιποι να γίνουν κλέφτες;
Όχι βέβαια, παίζουν στην αναπτυξιακή λίγκα, στην Ευρώπη και στην… Κίνα όπου τα λεφτά είναι πολλά. Για να βρεις, λοιπόν, έναν τέτοιο παικταρά που δεν χωράει στο ΝΒΑ πρέπει να ψάξεις καλά, να διαθέσεις χρήματα και να είσαι τυχερός. Ε λοιπόν, ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ τυχερός, διότι ο Έλιοτ Γουίλιαμς τον οποίο απέκτησε πρόσφατα είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ και βάλε.
Στον ΠΑΟ ξέρουν ότι βρήκαν «λαβράκι» και προσπαθούν να τον κρατήσουν και ήδη ξεκίνησαν διαδικασίες. Προφανώς και είναι έτοιμοι να του προσφέρουν το ένα εκατομμύριο που είναι το κασέ του, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνουν κι άλλα. Δηλαδή να μην ενδιαφερθεί ομάδα από το ΝΒΑ. Όλοι οι παίκτες με τέτοια φιλοδοξία βάζουν όρους πως αν δεχθούν πρόταση από την Αμερική θα είναι ελεύθεροι να φύγουν.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν εδώ και μέρες να σκαρφιστούν κίνητρα προκειμένου να τον κρατήσουν στην Ελλάδα ανεξαρτήτου πρότασης από τις ΗΠΑ. Διάφορα μπόνους, ένα σπίτι σε τέλειο σημείο, εισιτήρια για να μπορεί να πηγαίνει στην πατρίδα του όσο συχνά επιτρέπει το πρόγραμμα και πολλά ακόμη. Για να δούμε αν θα πειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα