Σιγουριά στην Τσέλσι για Φάμπρεγκας!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Τσεσκ Φάμπρεγκας βρίσκεται η Τσέλσι, οι άνθρωποι της οποίας υποστηρίζουν πως απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.

Η προσφορά των «μπλε» στην Μπαρτσελόνα κυμαίνεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ, όταν οι Καταλανοί είχαν κοστολογήσει τον παίκτη με 38 εκατομμύρια. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και εφόσον η ομάδα του Λονδίνου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, δύσκολα θα χαλάσει. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους μεγάλους αγγλικούς συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, όμως, έχουν κάποια αρνητικά, τα οποία σταθμίζει ο Ισπανός μέσος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα αγωνιστούν σε κανέναν ευρωπαϊκό θεσμό φέτος, γεγονός που μετράει πολύ για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες. Οι «πολίτες» από την άλλη, θέλουν τον Φάμπρεγκας προκειμένου να καλύψει το κενό που ενδέχεται να αφήσει ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έχει ζητήσει μεταγραφή. Όσο όμως, ο Ιβοριανός μέσος δεν φέρνει πρόταση, η Σίτι παραμένει δέσμια και δεν επιχειρεί μία τόσο πολυδάπανη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα