Σισέ, η μεγάλη επιστροφή!

Είναι δυνατόν; Κι όμως, είναι. Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην ενεργό δράση, διότι δεν είχαμε καταλάβει καλά. Απλά έκανε αποθεραπεία. Δεν είπε ποτέ κανείς ότι σταμάτησε την μπάλα.
Αυτό είχαν καταλάβει οι περισσότεροι πέρσι όταν δεν βρήκε ομάδα και αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό σύλλογο. Αυτό το έκανε προκειμένου να μείνει σε… φόρμα μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο, όπου ήλπιζε πως θα βρει ομάδα!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, λοιπόν, αποθεραπεύτηκε, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και το καλοκαίρι θα είναι ξανά διαθέσιμος. Στα 33 του δεν είναι δα και γέρος, αλλά με τόσους τραυματισμούς πως θα καταφέρει να βρει ομάδα; Εδώ δεν βρήκε πέρσι, πριν τον τελευταίο του μεγάλο τραυματισμό στο ισχίο;
Ο Σισέ εξακολουθεί να δηλώνει πως καλύτερη περίοδος της καριέρα του ήταν η διετία στον ΠΑΟ, ενώ έχει κερδίσει επτά τρόπαια (Κύπελλο Γαλλίας, Αγγλίας και Ελλάδας, Πρωτάθλημα Ελλάδας, Champions League, Super Cup Ευρώπης και το Confederations Cup με την Εθνική Γαλλίας). Έχει, επίσης, αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στη Super League και μία φορά στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα