Σκληρή κριτική Ντε Μπουρ σε Χίντινγκ

Με απόλυτο κυνισμό περιέγραψε τις σκέψεις του για την Ολλανδία του Γκους Χίντινγκ, ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, δηλώνοντας πως ο «παλαιομοδίτης» τεχνικός έχει «τελειώσει»!

Η ήττα από την Ισλανδία, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα, όπως η εντός έδρας ήττα από την Αλβανία, προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις στους «οράνιε». Ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ δεν θέλησε να κρύψει τις σκέψεις του και σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στον Γκους Χίντινγκ, ουσιαστικά τον κάλεσε να παραιτηθεί τώρα που είναι… νωρίς! Αναλυτικά όσα είπε ο διάσημος βετεράνος ποδοσφαιριστής:

«Πιστεύω πως στην πραγματικότητα, ο Χίντινγκ δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Δεν έδειξε στους παίκτες τον τρόπο που θα αγωνιστούν. Θα ήθελα να δω, για παράδειγμα, τους μέσους να υποστηρίζουν τον Φαν Πέρσι. Δεν είδα τίποτε από αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Όμως η πίεση θα είναι μεγάλη για τον Γκους Χίντινγκ, διότι δεν έχει παρουσιάσει την ομάδα που θα έπρεπε.

Ο Κούμαν ήταν έτοιμος να αναλάβει και πραγματικά ήθελε τη δουλειά. Με όλο τον σεβασμό στον Γκους Χίντινγκ, στα 67 του χρόνια πλέον, πιστεύω πως έχει τελειώσει! Φυσικά και έχει πετύχει φοβερές επιδόσεις και ρεκόρ. Οι ιδέες του όμως, είναι παλαιομοδίτικες. Με τον Κούμαν, η Φέγενορντ έδειξε τι μπορεί να κάνει μία ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα