«Σοβαρός, με πολλές γνώσεις ο Νιόπλιας»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στις ικανότητες του Νίκου Νιόπλια, ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας την ανάγκη της μεγαλύτερης δυνατής συγκέντρωσης του ίδιου και των συμπαικτών του.

Ο διεθνής μέσος γνωρίζει πολύ καλά τον νέο… παλιό προπονητή του, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό και είχαν κατακτήσει το νταμπλ, το 2010, επί προεδρίας Νίκολα Πατέρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο 35χρονος άσος του Ατρομήτου:

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, ήταν το 2009/10 που δουλέψαμε μαζί στον Παναθηναϊκό. Είναι γνώστης του αντικειμένου, σοβαρός άνθρωπος με πολλές γνώσεις και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Δεν είναι δουλειά μου να πω τι θα αλλάξει. Για αυτό υπάρχει ο προπονητής. Αυτός, λοιπόν, θα κρίνει και θα δει τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να πάει καλύτερα η ομάδα. Ο κάθε προπονητής μπορεί να παρουσιάσει κάτι. Ψυχολογικά δεν γνωρίζω, αλλά ο κάθε προπονητής βάζει τη δική του ταυτότητα στην ομάδα. Είτε είναι μέσα στη χρονιά είτε είναι από την αρχή και κάνει προετοιμασία μαζί της. Όλοι προσπαθούν να βάλουν το δικό τους κομμάτι στην ομάδα και αυτό ισχύει για τον οποιονδήποτε. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και τότε είχαμε πάρει το νταμπλ.

Είναι προπονητής, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά μέσα σε 2-3 ημέρες. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, σε όλα τα ματς και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο μας λείπουν. Είναι ένα ντέρμπι. Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το τι πρέπει να προσέξουμε είναι σχετικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Παιχνίδι με παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και χρειάζεται να τον σεβαστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα