Σουάρες: «Έφυγα για να κατακτήσω το Champions League»

Κάθε φορά που μιλάει ο Λουίς Σουάρες, αναφέρεται και σε έναν διαφορετικό λόγο ο οποίος τον ώθησε στην απόφαση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ!

Ή δεν… θυμάται τι δηλώνει, ή ο Ουρουγουανός είναι όντως πολλούς λόγους για να φύγει από τους «κόκκινους» του Μπρένταν Ρότζερς. Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του, ο διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα επέλεξε να φύγει από τη Λίβερπουλ προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League.

Παλιότερα είχε δηλώσει πως ο λόγος που αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, ήταν η σκληρή κριτική που δεχόταν από τους δημοσιογράφους και το άγχος που του προκαλούσε η συγκεκριμένη κατάσταση.

Ας δούμε τι είπε αυτή τη φορά στο επίσημο site της UEFA:
«Ήθελα πάντα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φυσικά, η προοπτική να κατακτήσω το Champions League ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να πάρω μεταγραφή στην Μπάρτσα. Είναι πάντα φαβορί για την κατάκτησή του.

Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς στα κλαμπ που αγωνίστηκα κατά το παρελθόν δεν είχαν σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Παίζοντας για μία ομάδα σαν και αυτή, που οι παίκτες της θέλουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια και όλους τους τίτλους, τα πάντα είναι πιθανά, ακόμη και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια σε Ισπανία και Ευρώπη. Έχουμε σοβαρές πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό του φετινού Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα