ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: «Καθολική αντίσταση στο ξεπούλημα της ΔΕΗ»

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΗ Πτολεμαΐδας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν η ΓΕΝΟΠ και τα πρωτοβάθμια σωματεία του Ομίλου μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία τής πόλης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»:

«Έφθασε η ώρα να αποδείξουμε στην πράξη και να υλοποιήσουμε την δέσμευσή μας ότι: η πρόθεσή τους να ξεπουλήσουν τον Εθνικό μας πλούτο, την περιουσία του Ελληνικού λαού και τις συνειδήσεις μας με τις οποίες θέλουν να «ταΐσουν» τα ιδιωτικά συμφέροντα, θα συναντήσει την άκαμπτη και καθολική αντίδραση και αντίστασή μας.

Έφθασε η ώρα να δώσουμε την Μητέρα των Μαχών και η μάχη αυτή μας θέλει, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ.

Η έναρξη της συζήτησης στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου που αφορά στην πώληση της ΔΕΗ θα πρέπει να επισκιαστεί από την καθολική συμμετοχή και αντίδρασή ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η μαζικότητα είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθούν ότι το Σχέδιο Νόμου που προσπαθούν να περάσουν και να υλοποιήσουν, μόνον δεινά μπορεί να φέρει στην χώρα.

Στην προκλητικά μεθοδευμένη απουσία από το Α΄ θερινό τμήμα της βουλής, Βουλευτών που εκπροσωπούν το ενεργειακό τόξο που προσπαθούν να εκποιήσουν, η απάντησή μας πρέπει να είναι καταιγιστική και άμεση».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα