Στα δικαστήρια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βρέθηκε σε πάρκινγ να κοιμάται λιώμα από τα ναρκωτικά

Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκαλύπτονται και διασύρουν τη διάσημη τραγουδίστρια. Ο πρώην μάνατζερ της είναι διατεθειμένος να πει δημόσια όλα όσα την «καίνε» αφού εκείνη του χρωστάει ακόμα πάρα πολλά χρήματα.

Η δικαστική τους κόντρα μετράει χρόνια τώρα, και στα νέα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, αποκαλύπτεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά το 2007, έχοντας περάσει εκείνο το διάστημα ένα δύσκολο διαζύγιο, δεν είχε καλή σχέση με τους γονείς της και κινδύνευε να χάσει τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον Σαμ, η ποπ σταρ που ήταν στη χειρότερη φάση της ζωής τότε, βρέθηκε να κοιμάται στο πάρκινγκ μετά από χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα εκείνο το βράδυ είχε χάσει την επιμέλεια των δυο γιων της κάτι που δεν μπόρεσε να αντέξει.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, ζητώντας από τον πρώην μάνατζέρ της να πάρει πίσω τις κατηγορίες. Μάλιστα, σε βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει η μητέρα της , είχε επισημάνει πως ο Σαμ ήταν ο άνθρωπος που προμήθευε ναρκωτικά στην κόρη της.

Η αντιδικία τους εκδικάζεται αυτές τις μέρες, και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα