Στα ενδότερα της νέας πολυτελούς βίλας της Ελένης Μενεγάκη στο Καστρί

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε μία σκληρή δικαστική αντιδικία με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα των Μελισσίων που είχαν αποκτήσει από κοινού, με τον πατέρα των παιδιών της να διεκδικεί το μισό οίκημα, αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή με τον άντρα της ζωής της και πατέρα της κόρης της Μαρίνας, σε ένα νέο σπίτι στο Καστρί, που να μην «στοιχειώνεται» από το παρελθόν της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», μία έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων ανατέθηκε στον γνωστό αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο, ο οποίος την μετέτρεψε σε ένα στολίδι αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας.

Η κεντρική κατοικία όπου θα μένει η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, είναι πολύ φωτεινή , με μεγάλους και άνετους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινους κήπους και πισίνα.

Η κάμερα της εκπομπής που κατάφερε να διεισδύσει στα ενδότερα, εντόπισε και ένα δεύτερο κτίσμα, μία ανεξάρτητη μεζονέτα, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκεί θα μένουν η μητέρα και ο πατριός της.

Η μετακόμιση αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα. 

MENENEG

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα