Στα χειρότερά του ο Παναθηναϊκός!

Έντονος προβληματισμός, κατήφεια και ανησυχία στον Παναθηναϊκό εν’ όψει των Play off του ελληνικού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και το τελικό 2-2 προβλημάτισαν διοίκηση και Αναστασίου, λίγες μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας των πρασίνων με τον 42χρονο προπονητή.

Όχι ότι προέκυψε θέμα Αναστασίου! Κάθε άλλο, η διοίκηση εξακολουθεί να στηρίζει τον Έλληνα κόουτς παρά την κάκιστη εικόνα στον αγώνα με τον Αστέρα. Ωστόσο, αυτή η επίδειξη ανωτερότητας των Αρκάδων έκανε τους πάντες στο Κορωπί να ανησυχήσουν, αφού τον ΠΑΟΚ θεωρούσαν αποκλειστικό αντίπαλο για την πρωτιά στους αγώνες κατάταξης και ξαφνικά κατάλαβαν ότι το έργο τους θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Για να σωθεί η φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγει δεύτερος στο πρωτάθλημα και με την εικόνα κόντρα στον Αστέρα δεν έδειξε ότι έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Ο Αναστασίου το ξέρει αυτό και δεν είναι τυχαίο που τα έβαλε με τους παίκτες του, κάτι που δεν το συνηθίζει, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου και την αποκαρδιωτική εικόνα των 45 λεπτών!

Εδώ που τα λέμε, όταν προηγείσαι μέσα στη Λεωφόρο με 2-0 και είσαι Παναθηναϊκός δεν χάνεις το τρίποντο ή τουλάχιστον ιστορικά δεν έχει συμβεί σχεδόν ποτέ. Και ο ΠΑΟ παραλίγο να χάσει από τον Αστέρα… Εκτός τω ν άλλων, απώλεσε και Χουχούμη, Ζέκα και Ντίνα με τραυματισμούς.

Όταν λέμε, λοιπόν, κατήφεια, το εννοούμε. Διότι αυτή η ομάδα, όταν προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 2-0 έδειχνε ικανή για μία σούπερ ανατροπή. Αλλά το γκολ του Τσόρι στο 90’ σηματοδότησε την αρχή του τέλους του ονείρου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα