Στα 25 εκατομμύρια και… συνεχίζει ο Ολυμπιακός!

Χρυσοφόροι… στην κυριολεξία αποδεικνύονται για τον Ολυμπιακό οι όμιλοι του Champions League, καθώς τα μέχρι στιγμής έσοδα από τη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ανέρχονται στο ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ!

Ως εκ τούτου, η πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League, μετά την κατάταξη των «ερυθρόλευκων» στην 3η θέση του ομίλου του Champions League, αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το… ευρωπαϊκό δώρο. Ήδη, η UEFA δίνει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ως μπόνους για την πρόκριση, ενώ για κάθε φάση που θα προχωρά η ομάδα του Πειραιά, θα λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο μπόνους, ενώ θα πρέπει να μετρήσουμε και τα εισιτήρια που θα διατίθενται σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στους ισχυρούς της κλήρωσης τη Δευτέρα (15/12), γεγονός που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που πήραν τη 2η θέση στους ομίλους του Europa League. Η τελική λίστα των πιθανών αντιπάλων θα βγει την Πέμπτη το βράδυ, οπότε και θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική δραστηριότητα στη φάση των ομίλων του Europa League.

Προς το παρόν, οι ομάδες που έχουν «κατοχυρώσει» τη 2η θέση στους ομίλους του Europa, και θα τεθούν στην κληρωτίδα «απέναντι» από τον Ολυμπιακό, είναι οι Σέλτικ και PSV Αϊντχόβεν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα