Στην Ίντερ για έξι μήνες ο Ποντόλσκι!

Το ιταλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα η ομάδα της Ίντερ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λούκας Ποντόλσκι, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Άρσεναλ, για τον δανεισμό του έμπειρου επιθετικού, για διάστημα έξι μηνών.

Ο διεθνής Γερμανός τα βρήκε, επίσης, σε όλα με τη διοίκηση των Μιλανέζων και αναχώρησε αμέσως για την Ιταλία, προκειμένου να υπογράψει και να παρουσιαστεί επισήμως. Η συμφωνία περιλαμβάνει τον δανεισμό του Ποντόλσκι για έξι μήνες και την εξαγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Άρσεναλ παρατείνεται αντίστοιχο διάστημα, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Παράλληλα, η Ίντερ κινείται για την απόκτηση και του Εζεκιέλ Λαβέτζι από την Παρί Σεν Ζερμέν, επίσης με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον, γεγονός που επιχειρεί να εκμεταλλευθεί η Ίντερ, προς όφελός της. Ο Λαβέτζι αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή των Μιλανέζων, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος πιστεύει ότι με την προσθήκη του εν λόγω ποδοσφαιριστή, η ομάδα του θα αποκτήσει πανίσχυρη γραμμή κρούσης και θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένη στη διάρκεια του δεύτερου γύρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα