«Στην ΑΕΚ πιστεύουμε στα όνειρά μας…»!

Την… τιμητική του έχει τις τελευταίες ημέρες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που μετά την κλήρωση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου… πολιορκείται διαρκώς από συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του ο 31χρονος Ουκρανός αμυντικός υποστήριξε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για τα δύο ματς με την Ντιναμό στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι η ομάδα πέρασε από τους ομίλους. Η ΑΕΚ θα ενδιαφερόταν να παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο. Κληρώθηκε με την Ντιναμό, την εκτιμούμε πολύ ως ομάδα, όσο και τις άλλες υποψήφιους αντιπάλους που είχαμε. Αυτή η μονομαχία για την ΑΕΚ θα έχει σούπερ στιγμές. Αλλά τώρα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο όπως στην Ουκρανία, όπου θα υπάρχει χειμερινή διακοπή και έχετε τον χρόνο να αξιολογήσετε τα παιχνίδια.

Ο προπονητής μας, ο Μανόλο Χιμένεθ, είπε μετά την κλήρωση πως “είναι πολύς ο καιρός που υπάρχει για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Εχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε”. Τώρα η ομάδα έχει ένα σφιχτό πρόγραμμα. Εχουμε ένα σύντομο Χριστουγεννιάτικο διάλλειμα, που είναι απαραίτητο για εμάς. Με το προπονητικό τιμ θα μιλήσουμε για την Ντιναμό, αφού μαζέψουμε πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα παραδοθούμε. Βέβαια η είσοδος τους ομίλους για εμάς ήταν ήδη μια επιτυχία. Υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που έθεσαν ως στόχο να φτάσουν στα ημιτελικά και τον τελικό του Europa League. Η ΑΕΚ αυτό μπορεί μόνο να το ονειρευτεί. Αρχίσαμε να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια ονειρευτήκαμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League και τα καταφέραμε. Πιστεύουμε στα όνειρά μας», τόνισε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και συνέχισε λέγοντας: «Στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη κοιτάμε τα πάντα ένα – ένα. Βήμα – βήμα, αγώνα με τον αγώνα. Στην ΑΕΚ δίνεται έμφαση στο πρωτάθλημα. Για την Ελλάδα, η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει αμέτρητους οπαδούς. Είναι πολλά χρόνια στην αναμονή για ένα πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο φυσικά για εμάς, αφού ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διάρκεια και ο ΠΑΟΚ έχει οικονομική δύναμη και μια αξιοπρεπή ομάδα. Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε μια καλή ομάδα. Και το πιο σημαντικό; Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Στις ιδέες μας, στο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νομίζω με αυτή την προσέγγιση που έχουμε ως τώρα, μπορούμε να πετύχουμε πράγματα αυτή τη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα