Στην εντατική και πάλι ο Λαμάρ Όντομ

Μπορεί να απέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά ο Λαμάρ Όντο «κληρονόμησε» άλλα προβλήματα, ως συνέπεια της περιπέτειάς του πριν από μερικές μέρες.

Ο οργανισμός του Αμερικανού, άλλοτε άσου του NBA, είναι εξαιρετικά εξασθενημένος από την εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών και το κώμα στο οποίο περιήλθε για αρκετές ημέρες. Ως εκ τούτου, ο Όντομ υπέστη πνευμονία και οι γιατροί τον έβαλαν και πάλι στην εντατική, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα πάρει εξιτήριο.

Μπορεί η ζωή του αυτή τη φορά να μην κινδυνεύει, ωστόσο το ουσιαστικό πρόβλημα του Όντομ είναι τα νεφρά του. Οι γιατροί φοβούνται πως θα υπάρξει μόνιμο πρόβλημα με τα νεφρά του 35χρονου άνδρα, ενώ ο οργανισμός του είναι πολύ αδύναμος για να προβεί σε μεταμόσχευση.

Ο αδερφός της Κλόε Καρντάσιαν, Ρομπ, έκανε γνωστή στους γιατρούς, αλλά και τον Όντομ, την πρόθεσή του να δωρίσει το νεφρό του σε περίπτωση που αυτό είναι αναγκαίο για να σωθεί η ζωή του. Ο Όντομ πάντως συνεχίζει καθημερινά την αιμοκάθαρση, ωστόσο η νέα περιπέτειά του θα κάνει την αποθεραπεία του ακόμη πιο δύσκολη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα