Στην ισπανική αγορά για επιθετικό ο Ολυμπιακός!

Στην ισπανική αγορά και μέσω των γνωριμιών του Μίτσελ Γκονζάλεθ αναζητεί τον βασικό του επιθετικό ο Ολυμπιακός, μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις που απασχόλησαν τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ρομπίνιο φαίνεται να καταλήγει στη Σάντος, ενώ αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο Οσβάλντο της Σαουθάμπτον κατέληξε στην Ίντερ και ο Μπιάνκι πήρε μεταγραφή στην Αταλάντα. Ανάλογη κατάληξη είχαν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις επιθετικών πρώτης γραμμής που είχαν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι και στο θέμα του Άλαν Πουλίδο, με τον Μεξικανό να έχει μπλέξει με δικαστήρια και άλλες ιστορίες, κόντρα στην ομάδα την Τίγκρες!

Όλα αυτά, και με δεδομένο ότι η έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει, ανάγκασαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να στραφεί σε πιο… βατές λύσεις, οι οποίες θα προέρχονται από την ισπανική αγορά. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του και οι πρώτες επαφές έχουν γίνει. Όπως και στην περίπτωση του αμυντικού της Σεβίλλης, Αλμπέρτο Μποτία, τηρείται απόλυτη μυστικότητα, αλλα, σύμφωνα με έγκυρη πηγή από τον Ολυμπιακό, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν και ενδεχομένως να προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη στους οπαδούς της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα