Στην καλύτερη φάση της καριέρας του ο ΜΑΚ

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του, δήλωσε πως βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα.

Ο διεθνής παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ισπανία. Αναλυτικά όσα είπε στους συμπατριώτες του:

«Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Ουκρανία και δείξαμε καλά πράγματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν παίξουμε όλοι έτσι σαν μία ομάδα και με την Ισπανία θα έχουμε σίγουρα κάποιες ελπίδες. Όλοι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την Ισπανία.

Είναι η καλύτερη στιγμή μου από όλες τις πλευρές. Παίζω έτσι όπως ήθελα πάντα και τα γκολ που πετυχαίνω είναι απλά ένα συν. Ξέρουμε ότι η Ισπανία έχει μεγάλη δύναμη. Δεν πιστεύω ότι θα είμαστε μόνο σε θέση άμυνας, δε θα καθόμαστε στη θέση μας, στοχεύοντας μόνο στην άμυνα.

Φυσικά θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όλους τους Ισπανούς, γιατί είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δε θα παίξουμε μαζί τους απλά για να αλλάξουμε φανέλες. Βλέποντας αυτούς τους παίκτες σίγουρα θα είναι μια γιορτή για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα