Στη «δαγκάνα» της FIFA η Ρεάλ Μαδρίτης!

Στη… δαγκάνα της FIFA έπεσε και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ελέγχεται για παραβίαση των κανονισμών περί μεταγραφής ανήλικων παικτών!

Η FIFA επιτρέπει τη μετακίνηση ανήλικων παικτών μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν δηλαδή, η οικογένεια του νεαρού αθλητή μεταναστεύσει στην αντίστοιχη χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση απαγορεύεται ρητώς. Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε τρεις μεταγραφές ανήλικων παικτών και συγκεκριμένα των Μινκ Πίτερς, Μάτκο Ασένσιο και Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Η FIFA ζήτησε να ενημερωθεί για τον φάκελο των συγκεκριμένων υποθέσεων, αλλά η ισπανική ομοσπονδία καθυστέρησε 48 ώρες να ενημερώσει, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερες υποψίες στους επιτελείς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σε αντίστοιχη περίπτωση, η Μπαρτσελόνα ελέγχθηκε και αφού κρίθηκε ότι είχε παραβιάσει τους κανονισμούς, τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο. Η ποινή βρίσκεται σε ισχύ και εκπνέει στο τέλος του 2015. Όπως αντιλαμβάνεστε, η Ρεάλ κινδυνεύει με εξίσου ή και μεγαλύτερη ποινή, καθώς η FIFA εξετάζει κάθε υπόθεση ξεχωριστά και επιβάλει ξεχωριστές ποινές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα