Στη θέση του Φαν Πέρσι ο Μάρκους Μπεργκ (;)

Στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ (όπως είχε γράψει η “Α” την προηγούμενη εβδομάδα) φαίνεται να έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην επιθετική γραμμή της ομάδας η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.
Τα ρεπορτάζ στην Τουρκία συντηρούν το φερόμενο ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Σουηδό άσο του «τριφυλλιού», ο οποίος, όπως προσθέτει η Milliyet, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Βίτορ Περέιρα.
Ο τελευταίος γνωρίζει πολύ καλά τον Σουηδό ποδοσφαιριστή από την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε, ότι επί Περέιρα, ο Μπεργκ είχε σκοράρει στη Λεωφόρο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», στο κατά τα άλλα επεισοδιακό παιχνίδι του Φλεβάρη του 2015.
Ταυτόχρονα, ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι ο Μπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο αγγλικών, όσο και γαλλικών ομάδων, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνομα του Σουηδού έχει «παίξει» και στο ρεπορτάζ της Μαρσέιγ.
Οι «πράσινοι» φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση του Μπεργκ έναντι ενός ποσού που θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα