Στη Νέα Φιλαδέλφεια προηγούνται τα μπάζα

Νέες… ασάφειες της κυβέρνησης προς τον κόσμο της ΑΕΚ που αδημονεί εδώ και 13 χρόνια και περιμένει την επιστροφή του σε μία καινούρια έδρα, αλλά απ’ ότι φαίνεται επί ματαίω.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος εντελώς αιφνιδιαστικά και ενώ ουδέποτε είχε εκφραστεί επισήμως για το θέμα του οικοπέδου της ΑΕΚ, εννόησε πως μπορεί να χτιστεί γήπεδο στο χώρο του παλιού οικοπέδου, δίχως την παραμικρή παρέμβαση στα τετραγωνικά του άλσους, τα οποία έχει πάρει στην κυριότητά της η ερασιτεχνική!

Αυτό έρχεται σε πλήρη αρμονία με αυτά που λέει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αλλά σε πλήρη αντίθεση με την εταιρία «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και την επίσημη ΑΕΚ που έχουν εξηγήσει σε όλους τους τόνους πως γήπεδο 33.000 θέσεων δε χτίζεται χωρίς τα τετραγωνικά που έχει εξασφαλίσει ο σύλλογος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνέστησε ψυχραιμία στον κόσμο και εξέφρασε τη σιγουριά του πως όλα θα πάνε καλά, ωστόσο και ο ίδιος ξέρει πως τελικά –ακόμη κι αν το ΣτΕ δικαιώσει την ΑΕΚ- αν δεν υπάρξει στήριξη από την πολιτεία, το έργο δε θα περάσει. Και επειδή τα 65.000 εισιτήρια που έκοψε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το μεγάλο μήνυμα συσπείρωσης και δίψας, ο «τίγρης» δεν πρόκειται να κάνει πίσω στη χωρητικότητα. Πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψει τη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά να υποκύψει στην κατασκευή μικρότερου γηπέδου.

Η ΑΕΚ σε 20 μέρες κλείνει 91 χρόνια ύπαρξης και στην ΠΑΕ θεωρούν πως μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και σε επίπεδο δικαιοσύνης, αλλά και πολιτείας. Ή θα μπουν μπροστά οι μπουλντόζες ή θα στραφεί σε μία άλλη λύση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα