Στις… διαθέσεις του Οικονομόπουλου η εκκαθάριση

Θεοχάρη… υπογράφοντος και… Οικονομόπουλου θέλοντος, η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα στην εκκαθάριση της ΠΑΕ και στη διάλυση της εταιρίας, προκειμένου να εισέλθει στη νέα εποχή δίχως τα βάρη του παρελθόντος.

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, έβαλε την υπογραφή του στην απόφαση εκχώρησης του χρέους του Μάκη Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, γεγονός που συνεπάγεται την αποδοχή της συμφωνίας που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις του Χάρη Οικονομόπουλου, εφόσον το Κράτος δεχόταν τη συγκεκριμένη πρόταση, όπως και έγινε, θα απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει και θα επέτρεπε στην Ένωση να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, γεγονός που σημαίνει ότι η αντίδραση του Χάρη Οικονομόπουλου θα πρέπει να είναι άμεση. Εκτός της δέσμευσης του δικηγόρου, εκκρεμεί η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων μεταξύ του υπεύθυνου διαχείρισης Ανδρέα Δημητρέλλου και της εφορίας. Η όλη διαδικασία είναι κρίσιμη, καθώς η διάλυση της ΠΑΕ και η ανασύστασή της αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα, στη Football League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα