Στις φυλακές οδηγείται ο μανιακός πιστολέρο του Μικρολίμανου

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο  31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, έπειτα από την απολογία του το πρωί της Παρασκευής στην Εισαγγελία Πειραιά, χωρίς τη παρουσία δικηγόρου και συνοδεία ανδρών της ασφάλειαςΉμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του, για την επίθεση με το καλάσνικοφ στο νυχτερινό μαγαζί.

Εναντίον του 31χρονου δράστη της επίθεσης, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο δράστης -που χαρακτηρίζεται ως μανιακός δολοφόνος από την αστυνομία, με σύνδρομα καταπίεσης- είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μπροστά στις δικαστικές αρχές, καθώς είχε χαμηλωμένο βλέμμα και δεν μιλούσε. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, επίσης, ότι πιθανόν δεν ισχύει η εκδοχή του δράστη ότι πέταξε το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο

Σημειώνεται πως η ιδιαίτερα σκληρή συμμορία επτά αλλοδαπών με αρχηγό τον «Κλοντιάν» και βασικά μέλη των 31χρονο πιστολέρο του Μικρολίμανου, έναν συμπατριώτη με το όνομα «Όλντι» και έναν Πολώνο αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες πολλών ημερών. Ο αρχηγός έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την ίδια ώρα που στα Σεπόλια αστυνομικοί έπιαναν τον διαβόητο Αλβανό «Μέτσι» που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και ήταν για χρόνια στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας.

Στο σπίτι του αρχηγού βρέθηκαν, έπειτα από τις σχετικές έρευνες, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι και σφαίρες.

Τα όπλα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα