Στον Άρη ο Δίπλαρος χωρίς… δηλώσεις!

Αφού το όνειρο της συμμετοχής στην ομάδα που γνώρισε το μπάσκετ στους Έλληνες φιλάθλους, την ΑΕΚ, δεν έγινε πραγματικότητα, τελικά φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον «αυτοκράτορα» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, τον Άρη.

Ο 18χρονος Νίκος Δίπλαρος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, έγινε γνωστός όχι τόσο για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής στο τουρνουά του Βόλου, όσο για τις δηλώσεις του λίγες μέρες μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, όπου είπε πως βλέπει την ομάδα ως «σκαλοπάτι» για να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον ΠΑΟ ή στον ΟΣΦΠ.

Αφού δεν συμμερίστηκε το όραμα των ανθρώπων της Ένωσης για κατάκτησης της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη στο εγγύς μέλλον, όλα δείχνουν πως καταλήγει στον  Άρη, όπου φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα με τις μελλοντικές διαθέσεις του καλαθοσφαιριστή να αγωνιστεί στον αγαπημένο του Ολυμπιακό ή έστω στον «αιώνιο αντίπαλο», αλλά τουλάχιστον «εξάστερο» Παναθηναϊκό.

Αν στον Άρη αποδεχθούν πως είναι σωματείο με ένδοξο παρελθόν, αλλά σήμερα απλά «σκαλοπάτι» για μεγαλύτερες ομάδες, τότε θα κάνουν δικό τους τον 18χρονο γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα