Στον τελικό Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!

Με σοβαρότητα αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι δεν συνάντησε προβλήματα στη Ριζούπολη, όπου επικράτησε με 0-3 τον Απόλλωνα Αθηνών.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του Μαΐου στο ΟΑΚΑ, αφού ούτε στα παραμύθια της επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να γυρίσει αυτό το σκορ η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, στο  21’, με τον Ντοσεβί, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσόρι και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Στο 26’ ο Χάρα έκανε το 0-2 σε κενή εστία μετά από προσπάθεια του Μπενίτες και διώξιμο του Ταΐρη, ενώ το 0-3 διαμόρφωσε πάλι ο Ντοσεβί  με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Πινέιρο (82’ Χατζής), Σουάνης, Λαγός (71’ Καραδέμητρος), Ανγκούλο, Μπαμ Μπαμ (52’ Άρσιτς), Ψιάνος.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντοσεβί, Ντομίνγκεζ (70’ Φορτούνης), Χάρα (59’ Φουστέρ), Μπενίτες (70’ Διαμαντάκος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα