Στους «κανονιέρηδες» ο Αλέξις Σάντσες!

Υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Χιλιανός επιθετικός, Αλέξις Σάντσες, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την αγγλική Άρσεναλ, απορρίπτοντας τις προτάσεις της Γιουβέντους και της Μίλαν!

Τα σενάρια είναι… σενάρια, όμως το ρεπορτάζ είναι αυτό που αποτυπώνει την πραγματικότητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής κατέβαλλε προσπάθεια προκειμένου να πείσει το νέο τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε, ότι αξίζει να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία. Οι εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, με την Εθνική Χιλής, αποτέλεσαν ένα καλό μήνυμα προς τον Ισπανό προπονητή και τη διοίκηση της «Μπάρτσα». Αποδείχθηκε, όμως, ότι δεν αρκούσαν, δύο – τρεις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να ανατρέψουν το σχεδιασμό μία ομάδας με το βεληνεκές της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί είχαν άλλα σχέδια. Ο Αλέξις Σάντσες προτάθηκε από την Μπαρτσελόνα ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λιβερπουλ. Αυτό και μόνο, φανερώνε τις διαθέσεις των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας. Παράλληλα, στην Βαρκελώνη περίμεναν προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη, ώστε να εισρεύσει ζεστό χρήμα στο ταμείο.

Τι σκεφτόταν ο ίδιος ο παίκτης; Η πρώτη του σκέψη ήταν να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει, με σκληρή δουλειά, μία θέση στην ενδεκάδα. Η δεύτερη σκέψη του ήταν να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους! Οι Ιταλοί είχαν συμφωνήσει μαζί του, αλλά περίμεναν την τελική του απόφαση. Τρίτη σκέψη, ήταν η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Επίσης είχε συμφωνήσει προ πολλού με την ομάδα του Λονδίνου, αλλά δεν είχε δεσμευτεί.

Το τελευταίο 24άωρο, όμως, ο Χιλιανός παίκτης πείστηκε για τις προθέσεις και το πλάνο του Αρσέν Βενγκέρ και έλαβε την απόφασή του, την οποία ανακοίνωσε σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μέσω του ατζέντη του. Αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, απορρίπτοντας τις προτάσεις που είχε από τη Γιουβέντους και τη Μίλαν. Ο Χιλιανός έκλεισε αμέσως πτήση για Λονδίνο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Ο διεθνής επιθετικός θα λαμβάνει το ποσό των 100.000 ευρώ τη βδομάδα, ενώ η Μπαρτσελόνα θα εισπράξει το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα