Στο Αμπού Ντάμπι για… μεταγραφές ο Πελεγκρίνι!

Ταξιδάκι… στο Αμπού Ντάμπι πραγματοποίησε ο μάνατζερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας το μεταγραφικό πλάνο και το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, είχε συνάντηση με τους Φεράν Σοριάνο, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ και τον ιδιοκτήτη Σεϊχη Μανσούρ, προκειμένου να καταστρώσουν το τελικό πλάνο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως προέκυψε από τη συζήτηση των τεσσάρων ανδρών, η Σίτι θα κινηθεί για πολύ συγκεκριμένους στόχους στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη διέρρευσαν τα ονόματα των Ελιακίμ Μανγκαλά και Φερνάντο από την Πόρτο, αλλά και του Ίκερ Μουνιάιν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα υπάρχει ο περιορισμός των μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ομάδα από την επιτροπή της UEFA για το Financial Fair Play. Η Σίτι έχει συμφωνήσει με την UEFA το πλαίσιο της τιμωρίας, αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμη να παρουσιάσει το τελικό της πλάνο, ώστε να εγκριθεί και να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της. Το πλαφόν των 60 εκατομμυρίων ευρώ που βάζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, αναφορικά με το κόστος συντήρησης του ρόστερ, δεν αρκεί στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ομάδα τους ανταγωνιστική, σε ένα πολύ ακριβό πρωτάθλημα, όπως είναι το αγγλικό.

Η διοίκηση εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος της παραπάνω ποινής, αν δεν καταφέρουν να πείσουν με τα επιχειρήματά τους. Στην ατζέντα των Βρετανών, εκτός από τις μεταγραφές, υπάρχει και η ανανέωση των συμβολαίων τους με τους Αγουέρο, Νταβίντ Σίλβα (ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα), Ντζέκο και Νασρί, για τους οποίους απαιτούνται αρκετά κεφάλαια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα