«Στο γήπεδο παίζουμε, στο δρόμο όχι. Είναι ζήτημα ζωής» (video)

Ο Κώστας Κατσουράνης συμμετέχει σε προωθητικό μήνυμα, για τη φιλοξενία στην Πάτρα, της έκθεσης «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών». Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή – στο σχετικό βίντεο – επισημαίνει ότι: «Στο γήπεδο παίζουμε, όχι στο δρόμο. Είναι ζήτημα ζωής».

Η έκθεση διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ“. Θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 38-40) με ελεύθερη είσοδο, Τρίτη έως Κυριακή 08:00-15:00, μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά και οι γονείς που θα επισκεφθούν την έκθεση στην Πάτρα, θα παρακολουθήσουν και εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης ειδικό πάρκο για τα παιδιά.

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά (08:00-15:00) στα τηλέφωνα 2610-277073, 2610-277835 και στο e-mail: press.gadpdelladas@hellenicpolice.gr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα