Στο Δρομοκαΐτειο ο μητροκτόνος της Βούλας

Στο Δρομοκαΐτειο, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μεταφέρθηκε ο 24χρονος νεαρός άνδρας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 60 ετών μητέρα του, στο σπίτι της οικογένειας, στην Άνω Βούλα. Όπως αποτυπώνεται στη σχετική δικογραφία, ο 24χρονος Θ.Ζ. προσδιορίζεται βάσει προανακριτικών καταθέσεων, ευρημάτων και πειστηρίων στη μεζονέτα της οικογένειας ως ο δράστης της δολοφονίας, κατόπιν λοιπόν της μελέτης των στοιχείων από τον Εισαγγελέα, ο τελευταίος εξέδωσε την απόφαση εγκλεισμού του.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος είχε εντοπιστεί να περιπλανιέται ξυπόλητος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Νεμέας-Βραχατίου, στο χωριό Στιμάγκα. Μετά τη σύλληψή του, αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου, για να ακολουθήσει η μεταγωγή του στην Ασφάλεια Αττικής όπου και συντάχθηκε η σχετική δικογραφία.

Το αυτοκίνητο το οποίο είχε προσδιορισθεί ως μέσο διαφυγής του 24χρονου σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων, είχε εντοπισθεί εγκαταλελειμμένο στις 21 Μαρτίου κοντά στο φράγμα του Ασωπού στη Νεμέα, με τους αστυνομικούς να έχουν εκφράσει φόβους για τη ζωή του, λόγω και του βεβαρημένου ψυχιατρικού ιστορικού του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ύποπτος δεν είχε «επαφή» ώστε να δώσει κατάθεση, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Χαρακτηριστικό της κακής κατάστασης του 24χρονου, είναι –σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές– το γεγονός ότι ο νεαρός παρέμενε σιωπηλός, ενώ ακόμη κι όταν μιλούσε απαντούσε στις ερωτήσεις με ακατάληπτες και ασύνδετες φράσεις.

(Με στοιχεία από το nantiareport.wordpress.com)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα