Στο κυνήγι του Φλέτσερ η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα προτάθηκε στη λίστα των επιθετικών που εξετάζει η ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι στα Σπάτα ενθουσιάστηκαν με την πρόταση που τους έγινε για απόκτηση του Στίβεν  Φλέτσερ!

Ο 29χρονος Σκοτσέζος επιθετικός της Σάντερλαντ μένει ελεύθερος και μάλλον δεν βρίσκει ομάδα στο νησί, οπότε φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του και να παίξει εκτός Αγγλίας. Η Ένωση έχει ψηλά στη λίστα της τον Μπαλντέ, αλλά έχει βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων και τον Φλέτσερ, διότι βρίσκεται κι αυτός σε καλή ηλικία και τα γκολ του (αλλά και οι ασίστ) σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League με όχι και τόσο δυνατές ομάδες, μάλιστα, δεν είναι και λίγα.

Με την Εθνική του ομάδα είναι ο πρώτος παίκτης που σημείωσε χατ-τρικ εδώ και δεκαετίες (με το Γιβραλτάρ, βέβαια), ενώ στα θετικά του είναι πως έχει γερή κράση.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 37 ματς συνολικά, πέτυχε επτά γκολ και είχε τέσσερις ασίστ. Το Γενάρη, μάλιστα, δόθηκε δανεικός στην παραπαίουσα Μαρσέιγ, όπου στάθηκε με αξιοπρέπεια, αφού μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής είχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 13 ματς! Πρέπει να σημειωθεί πως αρχικώς οι μάνατζέρ του αφήνουν να διαρρεύσει ότι ζητούν γύρω στις 900.000 ευρώ, αλλά σίγουρα η ΑΕΚ θα παλέψει για μικρότερο συμβόλαιο με κάποια μπόνους, αφού αυτά τα λεφτά δεν τα δίνει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα