Στο πλάνο του Mr Bee για τη Μίλαν ο Αλμπέρτο Μποτία!

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μίλαν και… απραγματοποίητο όνειρο του στρατηγικού επενδυτή των «ροσονέρι», Mr Bee, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον ιταλικό Τύπο!

Ο Ισπανός αμυντικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες που θα επιδιώξει να πάρει στο Μιλάνο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει συμφωνήσει να «εισχωρήσει» στη μετοχική σύνθεση του ιταλικού συλλόγου. Το μόνο απομένει είναι η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών στη συμφωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, ωστόσο, παραμένει βασικός μέτοχος.

Ο Μποτία φέρεται να προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Μιλανέζων με την παρουσία του στο Champions League και ιδιαίτερα από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ισπανός αμυντικός, καθώς και οι Γιασίν Μπραχίμι από την Πόρτο, ο Κάρλος Μπάκα από τη Σεβίγια, ο Ντάγκλας Κουτίνιο από την Ατλέτικο Παραναένσε, ο Στίβεν Ντεφούρ από την Άντερλεχτ και ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα από τη Σάντος, αποτελούν τους αρχικούς βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Mr Bee, όπως αυτοί προέκυψαν από τη συζήτηση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα, για τον Μποτία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, καθώς χαρακτηρίζεται «όνειρο» του Mr Bee, από τότε που παρακολουθεί στενά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Στον Ολυμπιακό βέβαια δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθηθεί η πάγια τακτική των τελευταίων χρόνων, σύμφωνα με την οποία εξετάζονται όλες οι προτάσεις και εφόσον θεωρηθούν συμφέρουσες, προχωρούν στο επόμενο στάδιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα