Στο «στόχαστρο» ο Κοροβέσης

Παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από 1,5 μήνα «έκλεισε» η μεταγραφική διορία για τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να γεμίζει τη λίστα του με υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν  να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι ο Νίκος Κοροβέσης που τις τελευταίες μέρες ανεβαίνει στις προτιμήσεις των ιθυνόντων του «Δικεφάλου» και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του από τον Ιανουάριο.

Ο 22χρονος καλύπτει με άνεση τις θέσεις σε όλη την αριστερή πλευρά και έχει «γεμάτες» χρονιές καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τη νέα πορεία που έχει χαράξει η ομάδα, που θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο από νεαρούς κι αν είναι δυνατόν από Έλληνες ποδοσφαιριστές, η απόκτηση του Κοροβέση φαντάζει η πλέον ιδεατή.

Σύμφωνα, μάλιστα με το paokweb, στον ΠΑΣ Γιάννινα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον ποδοσφαιριστή, απάντησαν πως «όλοι έχουν την τιμή τους. Εδώ είμαστε, όποιος θέλει, φέρνει πρόταση. Εμείς δεν στεκόμαστε εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή». Άλλωστε, δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι οι Ηπειρώτες έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Επιπλέον, για τον Νίκο Κοροβέση, ενδιαφέρον παλαιότερα έχει δείξει και η ΑΕΚ που αν δει «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ, ενδεχομένως να κάνει κι αυτή την κίνησή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα