Στο στόχαστρο πολλών ο Καρίγιο

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει από την Εστουδιάντες τον Κουίδο Καρίγιο. Οι μνηστήρες όλο και αυξάνονται και οι ομάδες που μπαίνουν στο κόλπο είναι πιο εύρωστες.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού και έχουν την βοήθεια του Λουτσιάνο Γκαλέτι που ήταν άλλωστε εκείνος που πρότεινε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όμως οι άνθρωποι της ομάδας από την Αργεντινή δεν βιάζονται, βλέποντας το ενδιαφέρον για τον αθλητή τους να πολλαπλασιάζονται.

Όταν βλέπουν ομάδες σαν την Ντόρτμουντ και την Ίντερ να ενδιαφέρονται, λογικό είναι να περιμένουν, καθώς μιλάμε για συλλόγους που μπορούν πανεύκολα να προσφέρουν 9.000.000 ευρώ για έναν επιθετικό, χωρίς καν να θεωρηθεί υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός διατηρεί ένα προβάδισμα, διότι προσφέρει ήδη τα έξι εκατομμύρια, αλλά σε αυτό το ποσό δεν συναινούν οι Αργεντινοί, τουλάχιστον ακόμη. Η διοίκηση της Εστουδιάντες φαίνεται να θέλει για την ώρα να ρισκάρει και να περιμένει μία καλύτερη πρόταση, οπότε το θέμα είναι «παγωμένο» και θα ξεπαγώσει μόνο αν ο Ολυμπιακός δείξει διάθεση να ανεβάσει την προσφορά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα