Στο στόχαστρο της Ρόμα ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα

Το ενδεχόμενο περαιτέρω αποδυνάμωσής της ενόψει της διπλής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για το Europa League, αντιμετωπίζει η Ντνίπρο.

Η ουκρανική ομάδα έχασε ήδη τον Στρίνιτς και κινδυνεύει να χάσει έναν ακόμη βασικό παίκτη και πιο συγκεκριμένα τον Γεβγέν Κονοπλιάνκα, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ιταλικής Ρόμα!

Ο Ρούντι Γκαρθία έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, καθώς σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιό του. Ο διεθνής Ουκρανός αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, φανερώνοντας στη διοίκηση της ομάδας του τις προθέσεις του.

Ο Κονοπλιάνκα έχει βάλει σκοπό να αγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρότι ο ιδιοκτήτης της Ντνίπρο εξακολουθεί να του προκαλεί προβλήματα, μόλις λίγους μήνες πριν τη λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, απαιτώντας το ποσό των 10 εκατομμύριων ευρώ για την παραχώρησή του!

Τον Γενάρη του 2014, η Λίβερπουλ είχε καλύψει τη ρήτρα των 16 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του και παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Ντνίπρο δεν τον άφησε να φύγει, καθώς αρνήθηκε να κάνει αποδεκτή την πρόταση του αγγλικού συλλόγου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα