Στο στόχαστρο των «πετεινών» ο Κέβιν Μιραλάς!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκεται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει δηλώσει πως την επόμενη σεζόν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League.

Σύμφωνα με αναφορές στον βρετανικό Τύπο, ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τότεναμ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει προκειμένου να καλύψει ένα από τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ με την παραχώρηση εννιά παικτών της!

Ο Κέβιν Μιραλάς επιθυμεί να επανέλθει στον κορυφαίο θεσμό, στον οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά η Τότεναμ δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να του προσφέρει τη συγκεκριμένη προοπτική, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League, με 57 βαθμούς, ενώ στην 4η, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με 64 βαθμούς.

Η Τότεναμ πάντως σκοπεύει να πουλήσει εννιά παίκτες, με σκοπό να συγκεντρώσει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν είναι οι επιθετικοί Ρομπέρτο Σολδάδο και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, με τον Κέβιν Μιραλάς να προορίζεται ως αντικαταστάτης του ενός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα