Συγκλονίζει η μητέρα του Γκουτιέρες: Ήθελα να αυτοκτονήσω στο γήπεδο

Αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που “γεννά” την τρομοκρατία. Η απάντηση ίσως να είναι τόσο εμφανής, που να μην τη βλέπουμε. Η αδικία. Η μητέρα του Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος έπασχε από καρκίνο στους όρχεις και εκδιώχθηκε από τη Νιούκαστλ, συγκλονίζει με την ομολογία της ότι ήθελε να αυτοκτονήσει στο γήπεδο της βρετανικής ομάδας.

«Συμπεριφέρθηκαν στον γιο μου σαν να ήταν σκυλί. Ήμουν σε απόγνωση. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα, στο οποίο θα εξηγούσα τους λόγους της πράξης μου» δήλωσε η μητέρα του Αργεντινού, ο οποίος κατέφυγε στη δικαιοσύνη και ζήτησε 2,7 εκατ. ευρώ για τη συμπεριφορά της Νιούκαστλ απέναντί του.

«Αυτό που ένιωσα κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν μου στη Νιούκαστλ ήταν μία διάκριση με αφορμή την ασθένειά μου. Όταν επέστρεψα μετά τη χειρουργική επέμβαση, μου είπαν πολύ απλά να ψάξω να βρω ομάδα. Και αυτό, πιστέψτε με, δεν ήταν φυσικό για έναν παίκτη που τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε χάσει ελάχιστα παιχνίδια.

Στο συμβόλαιό μου είχα ρήτρα ανανέωσης με συγκεκριμένες συμμετοχές. Μου έλειπαν εννέα και ξεκίνησα βασικός μόνο στα επτά για να μην μου ανανεώσουν το συμβόλαιο. Δεν ήταν τίμιοι, δεν έστειλαν καν ένα μήνυμα για καλή επιτυχία πριν την επέμβασή μου. Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ για τον τρόπο που μου φέρθηκαν» δήλωσε ο ξένος παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα