Συνδέουν Μαουρίτσιο με Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και το νέο όνομα που έχει προκύψει είναι αυτό του Βραζιλιάνου Μαουρίτσιο. Πρόκειται για ένα  28χρονο στόπερ που πριν από δέκα χρόνια αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Παλμέιρας, αλλά μόλις το 2013 τον εμπιστεύτηκε ευρωπαϊκή ομάδα, πρώτη απ’ όλες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μαουρίτσιο ανήκει στην κατηγορία των παικτών εκείνων που δεν στεριώνουν ποτέ σε ομάδα, αλλά όπου παίζουν τα δίνουν όλα και βγάζουν τίμια το ψωμί τους. Την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και στην Πορτογαλία (κι ενώ για έξι χρόνια δινόταν διαρκώς δανεικός σε συλλόγους της Βραζιλίας) ήταν εξαιρετικός και στα μισά της επόμενης χρονιάς όπου πάλι έπαιξε καλά, τον πήρε η Λάτσιο.

Στην ιταλική ομάδα τα πήγε επίσης καλά, ωστόσο είχε θέμα με τον δυναμισμό του, αφού αντίκρισε 18 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες σε 36 παιχνίδια της σεζόν 2015-16. Δόθηκε δανεικός στη Σπάρτακ Μόσχας (όπου συνεχίζει να «κιτρινίζεται» με ευκολία) και τώρα θεωρείται υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού. Μάλιστα, έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πάουλο Μπέντο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα