Συνελήφθη ο… φόβος και ο τρόμος των delivery!

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, 32χρονος Ελληνας, ο οποίος διέπραττε ληστείες σε βάρος διανομέων φαγητού (delivery) σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με το Τ.Α. Κολωνού, τον τελευταίο μήνα, ο 32χρονος πραγματοποιούσε παραγγελίες φαγητού σε διάφορα καταστήματα, καλώντας από το κινητό του τηλέφωνο και αναφέροντας ως σημείο παράδοσης διαφορετικές κάθε φορά διευθύνσεις, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε απόμερα και χωρίς καλό φωτισμό σημεία στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και του Κολωνού. Όταν οι διανομείς προσέγγιζαν τα σημεία για την παράδοση της εκάστοτε παραγγελίας, ο 32χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού τους αποσπούσε τα χρηματικά ποσά που είχαν στην κατοχή τους.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, μία κουκούλα τύπου « full face », μικροποσότητα ηρωίνης και τρία κινητά τηλέφωνα.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι με την ίδια μέθοδο δράσης έχει διαπράξει δώδεκα ληστείες σε βάρος διανομέων φαγητού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα